VIL-VCU - Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU. Intercedenten en leidinggevenden van uitzendorganisaties die personeel beschikbaar stellen/detacheren aan VCA-gecertificeerde bedrijven dienen te beschikken over een diploma, attest of certificaat “Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL-VCU).

Voor wie is het examen bestemd?

Het examen Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL-VCU) is bedoeld voor intercedenten en leidinggevende medewerkers die werkzaam zijn in de uitzend- en/of detacheringsbranche.

Uit welke onderdelen bestaat het examen?

Het examen Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL-VCU) bestaat uit 70 vragen onderverdeeld in 5 verschillende vraagvormen. Indien u 65% of meer vragen goed beantwoord, bent u geslaagd en ontvangt u de uitslag binnen 2 werkdagen. Het diploma en eventueel VCU pasje, ontvang u binnen 5 werkdagen.

Hoelang duurt het examen?

Voor het examen Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL-VCU) heeft u 75 minuten de tijd.

Tot wanneer kan ik mij aanmelden?

Aanmelden voor het Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL-VCU) examen kan tot 2 werkdagen voor de examendatum. Dit geldt voor de standaard talen waarin het examen beschikbaar is (Nederlands en Engels). Het VIL-VCU examen is niet in andere talen beschikbaar. 
Na uw aanmelding ontvang u van ons een bevestiging.

Klik hier om direct aan te melden